maanantai 8. huhtikuuta 2019

Sattuu ja tapahtuu


Meillä on perhe jossa aina sattuu ja tapahtuu. Välillä pienempää, ja valitettavasti välillä vähän suurempaakin.

Nyt oli vuorossa 10v poika. Perjantaina opettaja soitti hakemaan pojan koulusta kun oli lentopallossa tullut huonosti alas ja nilkka taittunut. Onneksi koulussa oli heti jo aloitettu kolmen k:n mukaan ensihoito. Ajattelin että on vaan pieni venähdys ja olis parissa päivässä kunnossa. Toisin kuitenkin kävi kun nyt 3 päivää myöhemmin on vielä todella turvonnut.

Käytiin lääkärissä ja kuvauttamassa jalka. Ei ollut murtunut, mutta nivelside vamma omaa olettamaani suurempi. Nyt on jalka lastassa pari viikkoa ja ensialkuun ainakin kepit kävelyn apuna. Parin viikon päästä vielä jos mitään oireita on jalassa haluaa lastenkirurgi magneettikuvan jalasta ja tutkia itse jalan. Nyt oli siis vain konsultoivana lääkärinä puhelimen kautta.

Poikaa harmittaa todella paljon. Olisi koulun kanssa justiin sit tälle viikolle kivaa liikunnallista tekemistä tiedossa. Myös jalkapallon talvisarjan viimeinen sijoitusottelu jää nyt välistä. Eikä tässä kohtaa tunnu paljoa painavan aikuisten sanat siitä että nyt kun antaa kunnolla parantua niin ehtii kesän kivoihin turnauksiin yms. mukaan.
Toivotaan parasta että tulee nopeasti kuntoon ja poika pääsee taas rakastamansa futiksen pariin.


 

                                 - Venla-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti