sunnuntai 28. huhtikuuta 2019

Viikonlopun kuulumisia


Viikonloppu meni taas hujauksessa. Itse olin molempina päivinä Espoossa valmentamassa jalkapallo turnauksessa. Lähtö oli kotoa molempina aamuina jo 6.20. Mies oli hoitanut Anopin ja Appiukon asioita, ja niitä riitti niin ettei ehtinytkään paljon muuta sitten tehdä. Isommat tytöt olivat pelaamassa Lauantaina futiksen piirisarjaa. Muuten lapset oli oleillu miehen liikkeiden mukana joko kotona taikka mammalla ja Pappalla.

Ja koska kotona oleiluun aikaa ei oikein ollut missään välissä, niin se näkyy nyt kivasti kämpässä. Kauhee kaaos joka huoneessa. Tämä päivä siis pyhitetään siivoamiselle. Meillä muuten usein maanantai on siivouspäivä.
Nuorimmainen suuntaa tänään vielä kerhoon iltapäiväksi, niin saa rauhassa imuroida ja järjestellä.

Koska viikonloppuna oli koti tunteja niin vähän, niin päätin yllättää lapset aamulla aamupalapöydällä. Tarjolla oli leipää johon päälle margariinia, makkaraa, juustoa ja kanamunaa. Puuroa, omenaa, mandariinia, pinaattilettuja ja hilloa. Oli lapsille mieluinen yllätys syödä aamiainen yhdessä rauhassa pöydän ääressä, kun usein aamuisin on niin kiire että jokainen syö omassa tahdissaan mitä milloinkin jaksaa ja ehtii ottamaan.





                                     - Venla-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti